Listen komplet med 90 deltagere!

 

Jan Svindahl bliver den 9. deltager fra Kristianssand, Norge! John Kristoffersen er den 8. spiller fra Gråsten - sande venner fra ind -og udland!
Vinder af aprils konkurrence blev Claus Marcussen, Erritsø.
Ribe Skakklubs motto: En brik i spillet!

Nu håber vi blot, at alle glæder sig til fredag. Glæder sig så meget, at man ikke kunne drømme om at sende afbud. På dette sene tidspunkt er afbud dræbende for arrangøren!

Efter planen skal Dagmarsgade graves op igen tirsdag 10/4. Det vil medføre irriterende gener for alle vore fynboer på Ribe Camping. Information følger.

Ved DM tabte Allan Stig Rasmussen desværre GM-norm med ½ point. Mesterskabet smuttede dermed også. I sidste runde vandt Steffen Pedersen over Allan, så vi kan vel se frem til en revanche-kamp!
DM blev for 3. år i træk Sune Berg, der sidste år var meget heldig, i år lidt heldig.




Mere end 50 ratingtal er med de seneste tal fra DSU blevet ændret og næsten lige så mange ombytninger er foretaget på listen.
Deltagerne må meget gerne tjekke deres nye tal og indplaceringen. Der kan nemt være sket en fejl med de mange data.

FM Arne Matthiesen er tilmeldt, hvorefter øverste gruppe ihvertfald er homogen og stærk. Antallet af mesterspillere er også tilfredsstillende, så nu venter vi bare på storken og 13. april!




Det har været lidt uvirkeligt at fortælle håbefulde skakspillere, at de måske IKKE kan komme til at spille i Ribe midt i april. Vi så jo gerne alle, men det ville være forkert at give los, for spillestedet har begrænsede kapaciteter.
Så vi må fastholde 90 deltagere max., og dermed er en lang række skakspillere sat i venteposition. Ved afbud supplerer vi fra ventelisten.
Lørdag den 7/4 lukkes tilmeldingen.
DSU-aprilrating er gældende - dog afventes enkelte turneringsindberetninger.

 

 

 

 

 

 

Ribe Weekend EMT, som afvikles 13.-15. april-2007 er allerede en måned før tilmeldingsfristen udløber, i en situation, hvor kommende tilmeldinger vil blive anbragt på en VENTELISTE.
Vi har desværre ikke ubegrænset kapacitet, og sidste års deltagertal på 90 var nok grænsen for logistik og komfort. Der er igen i år mange unge deltagere, og de skal opleve, at der også er plads til dem.
Turneringens koncept skal dog heller ikke fraviges: Rigtig mange stærke spillere i de øverste grupper, så vi andre har noget at kikke på!
Mange har "reserveret" pladser, og mange er i "tænkeboks". Vi håber på en fuldgod turnering med højt og lavt ratede spillere samlet på et lille område, midt i Ribe, hvor skak er kamp til stregen, men også rammen om godt socialt samvær.

 




 

 

EMTen:

Rygeforbuddet:

Vi har i invitationen til Ribe Weekend EMT skrevet, at "...der kan ryges på gangene"!

DER KAN IKKE LÆNGERE RYGES PÅ GANGENE, man skal udenfor.

Ved sidste års EMT opfordrede vi rygerne til at tage ekstrem hensyn til de mange unge mennesker og ikke-rygere i almindelighed. Vi havde to særskilte analyserum for rygere. Alligevel var der røg-gener, og vi kan ikke være utilfredse med, at det nu er slut, men vi ville godt have kendt spillestedets beslutning, før vi annoncerede i Skakbladet!
Annoncen , der ligger på dsu.dk er ændret, men papirudgaven i januar-bladet står ikke til at redde. Vi modtager ikke kritik fra eventuelle rygere/deltagere i årets turnering, da vi var i absolut god tro, da annoncen blev indrykket. I den rækkefølge, man tilmelder sig turneringen, vil vi gøre opmærksom på ændringen, (som så tilmed lever 100% op til FIDEs regler om totalt røgfrie lokaler).
Vi håber på forståelse.