Masser af holdskak!

 

Mandag 22/1 drager Ribe 4 til Bov 4: HP, HF, JØ, UG (Ribe vandt 3-1, remis til                                           Herman og Henning og sejre til Østergaard og Ulrik)

Tirsdag Ribe 5 hjemme mod Tønder 4: KNJ, VØ, HLA, GK (Ribe tabte 1-3, eneste                                                                                   sejr gik til Knud Jørgensen)

Torsdag Ribe 3 i A-rækken - afslutning i Aabenraa mod Alssund 2: KAJ, KEA, PA, CE.
Ribe 3-Alssund 2: 2-2. Spillerne ønsker ikke noget fyldigt referat! Karsten tabte hurtigt til Broder. Knud Andersen regnede forkert. Pers mand løb tør for tid, og Alssund stillede kun med 3 mand!!! Man skal ikke skyde med elastikker, når man selv bruger gummibukser!!!!!



TILBAGE I RUNDEN ER DE TO SØNDASKAMPE:
                            Søndag den 28/1 Ribe 1 hjemme mod Skolerne 2

                            Ribe 2 ude mød Tønder 1



Referater følger løbende.

 Ribe 4:Bov 4 imod Ribe 4: 1 - 3
Knud Engsnap - Herman S Petersen ½ - ½
Verner Schrøder - Henning Fogtmann ½ - ½
Jürgen Ewert - Jørgen Østergaard 0 - 1
Jonas Scherdin - Ulrik Germundsson 0 - 1

Det blev til to remiser For at starte med mig selv, Vi spillede os frem til en lige stilling og jeg kunne ikke komme igang med noget somhelst. Henning spillede lidt ustabilt, en overgang førte han med en officer, men modstanderen vandt den tilbage, og så var der ikke mere at spille om for dem. Ulrik spillede et godt parti og satte modstanderen mat temmelig hurtigt.  Jørgen var spillet meget i defensiven og burde være sat mat, men modstanderen overså mat i 3, den var ellers meget oplagt, nå men når han ikke ville kunne Jørgen ligeså godt afslutte med at sætte modstanderen mat. (Skrevet af Herman S. Petersen)

 

 

Rygeforbuddet:

Vi har i invitationen til Ribe Weekend EMT skrevet, at "...der kan ryges på gangene"!

DER KAN IKKE LÆNGERE RYGES PÅ GANGENE, man skal udenfor.

Ved sidste års EMT opfordrede vi rygerne til at tage ekstrem hensyn til de mange unge mennesker og ikke-rygere i almindelighed. Vi havde to særskilte analyserum for rygere. Alligevel var der røg-gener, og vi kan ikke være utilfredse med, at det nu er slut, men vi ville godt have kendt spillestedets beslutning, før vi annoncerede i Skakbladet!
Annoncen , der ligger på dsu.dk er ændret, men papirudgaven i januar-bladet står ikke til at redde. Vi modtager ikke kritik fra eventuelle rygere/deltagere i årets turnering, da vi var i absolut god tro, da annoncen blev indrykket. I den rækkefølge, man tilmelder sig turneringen, vil vi gøre opmærksom på ændringen, (som så tilmed lever 100% op til FIDEs regler om totalt røgfrie lokaler).
Vi håber på forståelse.