4½-1½ over Gråsten!
og kun 1½ i Silkeborg!

 

Det var vist den oplevelse i landets næstbedste række. En af dem, vi skulle spille mindst lige op med, vinder med hele 6½-1½. Det er slemt.
Desværre en del rundbarberinger, men hvis Knud Jespersen og Lars Wilton havde omsat gevinststillinger til sejr, havde det været tåleligt, men Wilton tabte, og Knud fik kun remis i et vundet tårnslutspil. Solide remiser til Jimmy Andersen og Jan Rosenberg. Drengene er på en laaang tur hjem.

M-rækken: Sikre sejre til Søren Zerahn, Hans E. Leimand, Knud Andersen, mens Karsten Jacobsen måtte vise hele forsvarsrepertoiret for at holde Jørgen Clausen væk, men dog gevinst til sidst. Hans Hansen missede en kvalitet, men fik modspil, og modstanderen måtte ty til evig skak. Eneste tab var på 1. bræt, hvor formandens bondestruktur førte til elendighed  efter et langt parti mod Bent Bojsen.

Et nyt slag skal slås den 28/1, men hvad med moralen?

 

 

Rygeforbuddet:

Vi har i invitationen til Ribe Weekend EMT skrevet, at "...der kan ryges på gangene"!

DER KAN IKKE LÆNGERE RYGES PÅ GANGENE, man skal udenfor.

Ved sidste års EMT opfordrede vi rygerne til at tage ekstrem hensyn til de mange unge mennesker og ikke-rygere i almindelighed. Vi havde to særskilte analyserum for rygere. Alligevel var der røg-gener, og vi kan ikke være utilfredse med, at det nu er slut, men vi ville godt have kendt spillestedets beslutning, før vi annoncerede i Skakbladet!
Annoncen , der ligger på dsu.dk er ændret, men papirudgaven i januar-bladet står ikke til at redde. Vi modtager ikke kritik fra eventuelle rygere/deltagere i årets turnering, da vi var i absolut god tro, da annoncen blev indrykket. I den rækkefølge, man tilmelder sig turneringen, vil vi gøre opmærksom på ændringen, (som så tilmed lever 100% op til FIDEs regler om totalt røgfrie lokaler).
Vi håber på forståelse.