Pt. 55 tilmeldte

 

Inden der går helt Påske og DM og EMT i det hele, skal holdturneringen dog lige afsluttes helt! Der mangler nemlig en allersidste kamp i D-rækken, hvor Ribe Junior onsdag d. 16/3 skal rundbarbere Nordals med 7½-2½ for at vinde rækken! Det bliver nu nok ikke så let, men der vil være tykt med tilskuere, fordi Bestyrelsen holder møde omkring GF og EMT, Kantineholdet ligeså, så Ribe-drengene vil have klar hjemmebanefordel!

Alssund og Haderslev spiller med 8-mandshold søndag 20/3 om retten til oprykningskamp, hvor modstanderen IKKE kendes på forhånd. Der har været forskellige opfattelser, men det ligger fast, at et stort stævne i Nyborg  afvikler alle kval-kampe i alle divisioner samtidig søndag den 10. april. Der er LODTRÆKNING kl. 12 for Alssund/Haderslev!

EMTen: Vore norske venner fra Kristianssand tjekkede ind i dag, og vi er på 55 tilmeldte. Det ender vel med 70-80 ialt, når de sidste får sig taget sammen. Det lader til, at vi mister en håndfuld af de gode mesterspillere i forhold til i fjor. Vi har dog ingen problemer med, at der skulle komme færre end sidst - da var vi rigeligt mange!
Følg med på LISTEN!

NORDISK 3. runde spilles i aften 15/3



Andre skak-begivenheder i nærmeste fremtid:

RIBE EMT!!
Hurtigskak i Varde 9/4
Trekantturneringen
Påskelyn i Løgumkloster
DM i Køge
Vesterhavsturneringen