Ribe 3 i front, Ribe 4 i bund.

 

Ribes juniorer var mandag i Tønder, hvor de vandt 6-4. Det er næppe nok til at bevare chancen for at vinde gruppen, men det var også mindre væsentligt. Vi var mange, der tænkte på dem, da de måtte køre hjem i et grimt snevejr.
A-rækken: Vamdrup skulle hævne et forsmædeligt 5-0 nederlag sidst de var i Ribe. Det gjorde de ved at vinde 5-0 over Ribe 4, som nu er næsten dømt til nedrykning.
Kl. 22.30 var dermed ingen af de 10 Ribe-spillere på tavlen, men Ribe 3 ville det anderledes. Topholdet Bov 2 blev besejret med fine 3½-1½ efter stilrene sejre til Peder Pharsen og Per Andersen. Claus Egelund fik en god remis på bræt 5, mens aftenens højdepunkt var Kim Nørgaards sejr over unge Kym Grunau. Vores Kim havde stået tykt til gevinst i timer og fik da også sin bonde ned, men deres Kym havde sin sidste bonde på c2 og kongen med på 2. række, hvids konge og dronning langt væk. Det er en remisstilling, men selv om Kim var helt oppe på vingen afslog han remis og fik sat mat! - meget dramatisk og lidt synd for den unge mand.
I toppen af A-rækken har Bov 2 nu 20½, Ribe 3 og Augustenborg 20.
Bov møder Augustenborg på mandag. Ribe 3 møder Alssund 2 på tirsdag!

2. Div. og M-rækken spiller begge hjemme søndag den 6/3 kl. 12.

Marie Frank, Nr. Åby, har vundet månedens konkurrence om gratis indskud i Ribe EMT til april. Hun er på listen med pt. 37 deltagere. Vi håber, hun vil være med!

Andre skak-begivenheder i de kommende måneder:

Hurtigskak i Varde
Trekantturneringen
Påskelyn i Løgumkloster
DM i Køge
Vesterhavsturneringen