2. Div 6-2 i Bov, M-rækken 3½-1½ i Flensborg!

 

Vi havde kalkuleret med, at Bov stillede op omtrent som sidste år. Dermed skulle Ribe være favorit, og sådan blev det med fire sejre og fire remis. Det er bundsolidt.
Sejre til Peter Leimand, Robert Schütz, Arne Nissen og Jan Rosenberg og remis til Lars Wilton, Jimmy Andersen, Knud Jespersen og Peder Pharsen.
Peter L. har max 3 pts. efter sejr over Kramer. Stort rating-hop i vente.

Efter endnu et demoraliserende morads med blot at finde fem villige folk til at spille M-række-kampen lykkedes det at sende et udmærket hold til Flensborg. De stod ude på gaden for at vise os vej til det nye spillested, tog os i hånden hen til en P-plads og var rigtig søde, men på brættet var vi nødt til at skuffe dem. Remis på 1. bræt mellem Rudi Mach og Jørgen Nielsen. Derefter 3 meget flotte sejre: Hans Erik Leimand gav sig selv en vanskelig forsvarsopgave mod Haverland, men løste den fornemt til et solidt slutspil. Jørgen V. Stavnager overspillede sin mand helt uden at mangle tid ("det er underligt, at jeg skal helt til Tyskland for at vinde et parti skak!!"). Dennis Larsen var på ingen måde rusten. Imponerende spil med voldsom mat-afslutning. Godt at se Dennis tilbage. Hans Hansen var på bræt 5 denne søndags eneste taber for Ribe Skakklub.

2. DIV. Gr. 3 (DSUs resultatformidling er nede i aften!):
Haderslev 2-Centrum: 3-5
Haderslev 1-Tønder: 6-2
Evans-Esbjerg: 5-3

Stillingen efter 3. runde 11/12 (næste runde 15/1-06):

Ribe : 16½
Evans:  16
Haderslev 1:  15½
Esbjerg: 13
Bov: 11
Centrum: 10
Haderslev 2: 7
Tønder: 7

De kommer efter os, men.....

VI LIGGER NR. 1!!