22 deltagere!

 

Som annonceret slår vi 2. og 3. klasse sammen til en Monrad-gruppe på 14 personer med to oprykkere til 1. klasse, der spilles med 8 mand alle-mod alle om klubmesterskabet som vanligt. Webmaster kan forhåbentlig hurtigt lægge skemaerne på siden.

Den nye sæsonplan forventes klar 25/10 - den har været ændret nogle gange undervejs! Herman har fået sin sag for som TL for hele 4. Hovedkreds med hold, der trækker sig i tide og utide. Ribe 4 i C-rækken havde på et et tidspunkt kun 3 kampe. Der ligger nu et forslag til dobbeltrunde mod Bov 3, Tønder 3 og Tønder 4 med helt ny plan til følge! Holdlederne opdateres tirsdag!

Førstkommende weekend deltager Jan Rosenberg, Knud Jespersen og Jørgen Nielsen i Centrum EMT - 5 runder ligesom vores egen weekendturnering. Tilmelding er slut, og det ser ud til at Jan spiller i øverste gruppe mod folk som IM Kim Pilgaard og FM Ove Weiss Hartvig, Bønnelykke mv.! Jan har forventet score 1.05, men hvor skal de to halve (eller hele) hentes? - spændende udfordring for Jan.
I 2. Gruppe spiller både Knud og Jørgen med en FV på 2.15 mod fire 1800+folk.
Følg med på Centrums hjemmeside.