De slider i det!

 

Ribe Skakklub har seks spillere i gang udenbys de kommende weekender: Esbjergmesterskabet kører over 7 lørdage - de to første runder er afviklet. Jimmy Andersen tabte i Mestergruppen først til IM Kim Pilgaard. Det er ingen skam, og Jimmy meldte sig på banen i 2. runde med en fin sejr over Ole Bønnelykke. Dennis Larsens 2.-runde parti er udsat, men efter tab i 1. omgang har Dennis en tilsyneladende let lodtrækning i de kommende runder.
 

I Det Sønderjyske Mesterskab, SEMT deltager brødrene Leimand som kæmpefavoritter i mesterskabsklassen med gode præmier. Peter og Christian er de eneste mesterspillere i gruppen, og de er jo som bekendt begge på ca. 2100. Eneste mulige trussel er vel Kim Czepluch, og han har fornøjelsen af at møde netop de to i de to første runder søndag den 23/1.
Arrangørerne er meget skuffede over det lave deltagertal og manglen på mesterspillere. Det er altså også uforståeligt at den traditionsrige turnering i år er en bykamp mellem Alssund og Gråsten garneret med et par Tønder-folk og de to ripensere som overdommere!

I Kerteminde Weekende EMT 11-13. februar deltager Jan Rosenberg og Lars Wilton.

NORDISK TURNERING FØLGER: start 8. februar!