Masser af tidnød

 

Der afvikledes tirsdag 10 partier i Byturneringens 4. runde, og i halvdelen af dem var begge spillere under et minut til de sidste træk før 40! Masser af dramatik:
Rolf spillede ukorrekt mod Peter Leimand, men fik alligevel forplumret vandene, så Peter blev lokket med ud på det yderste af vingen. Han fandt dog i farten en mat og har således fortsat maximum. Peter møder nu Jimmy, som har max 3 og et udsat mod Jørgen.
Hans Erik udspillede i en lang tidnød Søren Zerahn og har nu 3½ lige efter Peter. Familieskak om bymesterskabet? Arne Nissen spillede en lille fordel ud mod Bent Fogtmann, men Bent stred godt, Arne fejlede i farten, og da rekonstruktionen omkring midnat stod klar havde Bent en kvalitet, så remis! Kan Bymesteren forsvare sin titel?
Jan Rosenberg var svag favorit mod Dennis Larsen, men Dennis spillede opfindsomt trykskak, og selv om Jan forsvarede sig godt i lang tid, tog Dennis det hele. Peder Pharsen kørte Knud over, men forsømte med 2 plus-bønder at afskære fjendens dronning i den åbne linie, hvorefter Knud kom tilbage til remis.
I 5. runde mødes udover topkampen: HEL/JN, JT/RP, DL/BF, PP/AN, SZ/KJ. Der er 2 udsatte kampe fra 4. runde, men da de først spilles d. 17-18/9, er 5. runde allerede lagt - kan ses under "turneringer".

Styrkelisten for den kommende sæson er sendt til turneringslederne i DSU og 4HK og ophængt i klubben. Divisionsholdet er uændret (selvom der er nogen, der har forsøgt at fiske Robert Schütz!). Der er ændringer på de øvrige hold, fordi M-rækken i år overgår til 5-mandshold, hvilket gør 3 mand overflødige til søndagskampene.
Den fine, nye, forkromede Mesterrække ser iøvrigt ud til at gå en miserabel fremtid i møde:
der er ingen, der gider spille i den!! Så vidt vides ønsker Aabenraa 2 og Vojens ikke at deltage. Man kan jo så spørge de næste, Fribonde og Lunderskov m.fl., men husk på, at Haderslev 2 kan mønstre alle 5 mand over 2000 i rating. Det bliver vist så som så med det sportslige? Eller måske er der plads til Ribe 3 i M-rækken? De spillede sidst i B-rækken!!

Vi mangler at udpege et par holdledere. Det er ikke et eftertragtet job, men nogle af jer vil blive spurgt inden længe!