7 fusere fra Ribe!!

 

45 deltagere i Vojens. Det vigtigste er at deltage. Det allervigtigste er at vinde, og det gjorde vi ikke! Peter Leimand spillede med i en god M-gruppe, men måtte nøjes med 2 points. I B1 med 14 delt. spillede hele 5 af de øvrige ripensere mange indbyrdes partier, men ingen kom med i toppen. Kvaliteten var overordentlig svingende, kun Jan Rosenberg og Peder Pharsen kom over de 50% - de fik hver 4 points. Hans Erik Leimand, Dennis Larsen og Jørgen Nielsen spillede mange sjove partier....... Heller ikke Per Andersen i B2 kunne gøre sig gældende, men Per nød til gengæld, at han ikke stod I julepapir til halsen ude på arbejdet!
Vi valgte at se lidt humoristisk på det og snakkede meget om, at vi var da glade for at støtte Vojens Skakklubs store juleturnering, men vi var skuffede.
Resultater bør kunne findes snart på Vojens hjemmeside (4HK-siden er vist nede gennem snart lang tid).
Efter denne nedtur er lysten til Herning-turen 3/1 mærkbart kølnet....

CHOK i Divisionen!
Langt de fleste har været sikre på, at hvis der er to jyske nedrykkere fra årets 1. division, skulle 3. div. gruppe 4 levere den 3. nedrykker, fordi det var gruppe 3s tur sidste år. Da der imidlertid ikke var to jyske dumpere i 2003 (Sydkysten røg ned), er det altså fortsat gruppe 3, der står for, og det er jo der, vi spiller i år!
Det er næppe sandsynligt, at Finn Larsen tolker reglerne forkert, så vi må holde to hold under os i tabellen, Søndersø er jo rykket ned. Da rigtig meget tyder på to jyske tabere i 1. Div., skal de to øvrige nedrykkere i vores gruppe altså helst hedde Nyborg og Springeren, så vi ikke mister nogle af de sønderjyske hold!
Der er runde 11/1, hvor Ribe er oversidder - meget spændende.