Tirsdag 2/12 og søndag7/12

 

Tre holdkampe på hjemmebane den 2/12: Kaptajn Per har meldt Ribe 3 klar til kamp mod Vojens med den oprindelige besætning: JVS, DL, KJ, PA, KEA. Bræt 1 mod Mogens K. Larsson bliver naturligvis svær, men holdet ser stærkt ud.
Sensationsholdet Ribe 4 er svækket, da hverken John Toftebjerg eller Per Mouritsen kan spille, men mon ikke Herman Petersen har noget i ærmet. Førstepladsen i A-Nord skulle jo gerne forsvares i kampen mod Løgumkloster!
For Ribe 5 mod Fribonde 2 spiller sandsynligvis HAN, ND, CE, PB og GK, men endelig opstilling kendes ikke.

Søndagen efter disse gysere er der nyt stævne på hjemmebane:
Divisionsholdet har stillet med det samme hold i de to første kampe og kan nok heller ikke mønstre stærkeste opstilling mod Tønder, men der er bestemt chancer for en lige kamp. Hvis holdet i de resterende fire kampe undgår store nederlag, kan Springeren næppe nå op. Målet er at bevare pladsen i 3. Div. for første gang nogensinde. De øvrige fire forsøg er alle endt med klar nedrykning!
M-Række-holdet stiller sandsynligvis med SZ, HEL, PP, RP og HH. Dette hold skulle kunne besejre Fribonde 1 og stabilisere holdet midt i Mesterrækken.

Eventuelt nyt omkring holdene vil kunne ses her på siden.

Et resultat fra 2. Klasse: Hans Hansen-Per Andersen - remis.

Ribe Weekend EMT 2004 afholdes 16-18. april.
Der er udformet annonce, som bringes i Skakkbladet, på DSUs hjemmeside, i 4HK Nyt - samt dukker op her på siden om få dage.
Vi har besluttet at hæve præmierne for at se, om det trækker ekstra folk til. Det skal ikke skjules, at hvis ikke spillerne i de øvrige klubber i 4HK denne gang støtter op om Ribe EMT, kan vi ikke fortsætte, og turneringen må dø.
Det kan ikke passe, at man lige uden for sin dør har en stor, attraktiv skakturnering med topspillere uden at man får lyst til spille med og støtte initiativet...??