Uklart

 

Efter 5. runde kan der fortsat ikke udpeges klare favoritter til topplaceringen i de tre klasser. I mesterskabsklassen blev tre partier remis - Jimmy Andersen/Hans E. Leimand, Arne Nissen/Peter Leimand og Lars P. Andersen/Jørgen Nielsen. Alle 8 kan i teorien vinde titlen, men de fleste prøver nok at styre uden om de tre nedrykningspladser!
I 2. klasse har alle favoritterne udsat kamp, men der er mange om buddet. Rolf Pedersen fik sin 5. remis på stribe (!) mod Ole Bendix, Herman Petersen vandt over Per Mouritsen, og Knud E. Andersen slog endelig til med sejr over Henning Fogtmann.
I 3. klasse har Olav Paulsen fortsat max - nu 4/4. John Toftebjerg har 3½/4, og de to har et indbyrdes parti udsat. Der er nok sikker oprykning til de to. Bagved er der ræs: Kurt Petersen og Carl Erik Jensen er begyndt at vinde og kan nå op. Andre med gode udsigter er Gyda Jensen, Ulrik Germundsson og Claus Egelund, men så skal resten vindes! Unge Nicolai L. Andersen vandt igen og har 2/4 og et udsat mod sin far.
En spændende 6. runde kan forventes tirsdag d. 9/12, hvor mange ting kan blive sat på plads.

Tirsdag d. 2/12 er der kæmpe holdstævne: Ribe 3, Ribe 4 og Ribe 5 spiller alle på hjemmebane. Ribe 6 (junior) er også programsat til denne dato, men kampen mod Frøslevlejren er udsat til onsdag. Ellers var vi blevet 50 mand i klublokalerne, da også adskillige udsatte kampe afvikles, men en festlig aften skal det nok blive.
Ribe 3-Vojens bør blive en mindst lige affære, mens Ribe 4-Løgumkloster ser lidt betænkelig ud, men 4.-holdet har jo chokeret til nu...
Ribe 5 spiller sin første kamp, og det skal gå ud over Fribonde 2, der ikke synes skræmmende.