Dramatik!

 

Let tumult ved tidkontrollen!: Både Gyda Jensens parti mod Claus Egelund og Knud Jespersen mod Jørgen V. Stavnager måtte i rekonstruktion, da der pludselig ikke længere var tid til at notere! Turneringslederen og hans assistenter holdt stædigt fast i, at der skal påvises 40 udførte træk ved 4 timer, og at den opståede stilling svarer til det, der faktisk foregik!
Der var enighed om forløbene, og der stod gevinster til Claus og Stavnager tilbage. Nogle troede fejlagtigt, at Knud opgav, da vingen faldt, og TL stoppede uret, men det der med at give hånd over bordet viser sig at være en gammel Seem-tradition, der blot betyder tak for en fin kamp til nu - ikke at forveksle med, at man opgiver et skakparti!!
I 2. klasse vil de fortsat ikke lægge sig frivilligt. Søren Zerahn var igen i stor nød, og kun heldig snilde samt træthed hos Per Mouritsen gav pointet i en lang, lige kamp. Dennis Larsen vandt en intens fight mod Ole Bendix, mens Herman Petersen og Jørgen Østergaard spillede remis. Det er for tidligt at udpege oprykningskandidater. Gruppen er uhyre spændende og jævnbyrdig - afspejlende Ribe Skakklubs store bredde.
3. Klasse var afbudsramt. Kurt Petersen vandt et omskifteligt parti mod Østerby, Ulrik Germundsson over Bargisen, Nicolaj Toft over Morten Skov og som nævnt Claus Egelund over Gyda.
To kampe i mesterskabsklassen blev remis. Jan Rosenberg og Jørgen Nielsen kunne ikke nænne at påføre hinanden tab efter søndagens fine sejre (!), og Jimmy Andersen stod længe lidt tvivlsomt mod Peder Pharsen med remis-tårnslutspil.