Jimmy vandt igen

 

Den nykårede bymester, Jimmy Andersen, har lagt sig i spidsen i kampen om klubmesterskabet med sejr i de to første runder. Jan Rosenbergs skandinaver slog ikke til mod en pt. skarpt spillende Jimmy. Han må gerne fortsætte på søndag i divisionen mod Haderslev!
I 2. klasse kunne Søren Zerahn og Dennis Larsen ikke finde plads i kalenderen og aftalte remis. I 3. klasse smed Nikolaj Toft helt upresset en dronning i hovedet på Poul Bargisen. En slem fejl af Nikolaj, der ellers er i stor fremgang. Ulrik Germundsson spillede remis mod Kurt Petersen, og dermed har Ulrik scoret to fine halve mod de to højst ratede i gruppen. 3. runde spilles tirsdag den 4/11, og da alle partier i 3. klasse er afviklet, er rundelægningen for denne gruppe klar. Klik på rullebjælken på forsiden.

Med et par nytilkommere har vi nu 13 drenge i alderen 7-14 år i juniortræningen. Med Peter Leimand, som er en stor inspirator i træningen, råder vi altså over 14 juniorer. Det er da helt pænt! Stor ros til trænerne Hans Erik Leimand og Per Andersen, der styrer undervisningen suverænt. Hans Lautrup Andersen er ligeledes en stor støtte i arbejdet med de unge. Vi håber og tror, vi kan holde sammen på talenterne.