Peter snublede mod Arne!

 

I 7. runde viste den på det tidspunkt regerende bymester sin styrke. Arne Nissen vandt over Peter Leimand, der herved mistede det afgørende skridt til Jimmy, der besejrede Hans E. Leimand og bragte sig på 6½/7. I sidste runde kunne Arne "gøre skaden god" igen ved også at slå Jimmy, men Arne røg i en fælde og måtte nøjes med remis i en tabsstilling. Jimmy var hermed bymester for anden gang på tre år. Peter Leimand blev 2er med 6½, Arne Nissen og Knud Jespersen fulgte efter med 5½.
Vinder af 2. klasse blev Søren Zerahn foran Peder Pharsen. I 3. klasse vandt John Toftebjerg foran Nikolaj Toft.
Knud Jespersen tog juniorpræmien, selvom den egentlig tilhører Peter Leimand, men Peter valgte altså den højere pengepræmie for 2.-pladsen!
Alle partier startede lørdag d. 4/10 kl. 12, og alle partier var færdige kl. 16.00......undtagen Dennis Larsen mod Knud Jespersen. Det så meget remis ud, men Knud havde en bonde, så han ville vinde. Det gjorde han også, men først efter 9 (ni) timers spil!!! I 5 stive timer ventede og ventede en tapper flok på præmieoverrækkelsen, men først kl. 21 kunne Jimmy hæve pokalen, hvorefter en lille flok trætte og sultne skakspillere styrtede ud i byen for at revanchere al den spildte tid i en fart!
Knud brugte altså ni timer af sin 14-års fødselsdag for at tjene 15 usle klubrating-points. Det tjener ham til ære en sådan kampgejst. Slut med de nemme remiser. Kamp hver gang. Så vil Knud få hastig fremgang. Men han var lidt bleg, knægten, da han lidt sent skulle hjem til festmiddagen!