God indsats i 3. Div. og M-rækken

 

Også mod det andet Esbjerghold, denne gang Centrum, spillede Ribe 4-4 og  igen fra overkanten. Det så rigtig fornemt ud, da Jimmy og Robert vandt med smukt spil efter 3½ time. Arne og Wilton havde da spillet remis, og vi førte 3-1. Lidt galt i byen gik det så, men Peter Leimand holdt flot remis mod Bønnelykke, og med det smertelige afbud fra Niels Josephsen måtte så den stakkels formand sidde som reserve og slide i samfulde 6 timer for at redde remis og et matchpoint. Det lykkedes.
Det bliver dog en meget vanskelig sidste runde, da Herning nok skal besejres 5½-2½. Det er ikke noget man bare lige gør, men man forsøger!
I Mesterrækken gjorde Ribe 2, hvad der skulle gøres: en sejr på 4½-3½ bringer holdet I spidsen i M-rækken, fordi Alssund tabte med de samme cifre i Flensborg. Sidste rundes gyser 16/3 skal altså spilles 4-4 mod dem fra Sønderborg. Så rykker vi op!!
Søren Zerahn på toppen og Rene Lorentzen på bræt 8 kunne vinde, mens Hans E. Leimand, Peder Pharsen, Hans Hansen, Rolf Pedersen og Dennis Larsen alle spillede remis. Vi har et godt, solidt 2.-hold.
Alt er således fortsat åbent før sidste spillesøndag om to uger.