Fortsat PR!

 

12-15 medlemmer gjorde det nemt at transportere og holde gang i det store skakspil, da Ribes store motionsaften den 13/5 markerede "Faklen"s ankomst til byen: hunde, heste, mennesker og skakspillere!
Da TV2 kom forbi, spillede Knud og Nicolai POWER-skak, så sveden sprang, og der blev filmet flittigt. "TV2-Vejret" blev 22.25 bragt LIVE fra Skibbroen med klip fra diverse arrangementer - desværre ikke skak, men rigtig mange var forbi os, og der er gjort endnu en flot reklame for Ribe og for skak.
JydskeVestkysten bringer i sin store omtale på lokalsiden igen pæne ord, og vi kan ikke slutte sæsonen bedre end ved at være meget synlige i gadebilledet.
Mere god omtale: i dag - 14/5 - bringer Sune Berg sit indslag om Ribe EMT 2003 i dagbladet POLITIKEN. Han har valgt at bringe Jens Ove Fries Nielsens rå angrebssejr over Emil Hermansson. Ivanchuk er en af klodens stærkeste skakspillere, og Emil er hans faste sekundant, men det var ikke nok den weekend i Ribe!!
Netop dette parti er på vej hertil fra Jens Ove med egne kommentarer. Den udgave bringes i GAMBIT og sendes til Hovedkredsbladet.

Webmaster har arbejdet lidt på de indre linier. Kik fx. på billedgalleriet. Inden længe ligger også partierne fra Ribe EMT under "Partier"!