Ole Østergaard slog til!

 

Lørdag d. 4. januar 2003. Vi stod op kl. 6.00 for at køre til hurtig-skak i Herning: Jan Rosenberg, Jørgen Nielsen samt Kim Nørgaard, der efter en lang pause grundet arbejde havde lyst til lidt skak. Det havde vi andre også, og der blev faktisk spillet en masse godt skak. Pointsene udeblev dog påny: Rosenberg og Nørgaard fik hver 3 points og kun to til formanden. Han mente dog, stillingerne rummede mindst 5 points, men der var noget med  belysningen og de glemte briller.....og koldt var det..
Vi havde en god tur og var ved hjemkomsten kl. 20.30 i godt humør. Herning-folket lovede på stedet, at de ville sende et hold til vor EMT i april, og så er operationen vel veludført?
Yderligere et kæmpe-lyspunkt var der: Ole Østergaard brændte Ribe Skakklub ind på nethinden hos de midtjyske. I en stærkt besat Mesterklasse tog Ole 3. præmie med 4½/7. Han besejrede fex. med overbevisende spil, i en veritabel gyser, højstratede Mads Boe, Skolerne Århus (2382), og ville i en almindelig turnering med de aktuelle ratingtal være steget fra 1997 til 2044! Se resultater på Hernings hjemmeside ("Årets første træk").

Og så glæder vi os til den kommende uges holdkampe!