Tillykke til Rosenberg!

                                       og til Dennis Larsen - held og lykke til Knud!

Jan Rosenberg er allerede før sidste runde i SEMT med 5/6 vinder af Basis 1. Præmien er gode 600, men da Jan for længst har besluttet sig for at spille DM i Horsens, vinder han dermed yderligere 1000 kr. Fin præstation.
Knud Jespersen fører basis 3 med 4/6. To spillere med hver 3½ mødes indbyrdes. Knud har gode chancer for at vinde gruppen. Det vides dog ikke, om Knud agter sig til DM. Hvis ikke mister han de 1000 kr.....!
De to Lautrup Andersen får fortsat mere erfaring end points. Hans E. Leimand ender midt i Basis 1, mens Lars Wilton endelig kom på tavlen med to remis. Han skal vinde sidste runde over Poul Flemming for at blive over 2100. I Esbjerg blev Lars en flot nr. 2 med 4½, men det er ikke nok til at opveje tabet i Haderslev.
I Esbjerg spillede ovennævnte Rosenberg en skidt turnering med kun 2/7. Til gengæld kunne her i samme Basis 1 Dennis Larsen besætte en smuk 2. plads med 4½ og en klækkelig ratingfremgang til tæt på de 1700.

Efter en let analyse af de to spændende hængepartier i 2. runde Nordisk, ser det ud til, at Jimmy har en minimal fordel mod Dennis Larsen, mens Rene Lorentzen fortsat har materiale og gode gevinstchancer mod Arne Nissen, der dog sandsynligvis vil presse det optimale ud af løberparret mod tårn og springer.