Kun drengene vandt

 

Ribe 6 i D-rækken hentede en 10-0 sejr i Bov 4. To biler af sted på en lang tur. Det er nok godt for de unge, at de voksne er på sidelinien. Frøslev skal besejres stort i den indbyrdes udsatte kamp, hvis 1.-pladsen skal til Ribe.
I B -og C-rækken var der mager pointhøst: Ribe 3 fik 2½-2½ i Løgumkloster. Stavnager og Knud Jespersen tabte foroven, mens Rene Lorentzen og Herman Petersen kunne vinde, og Ole Bendix var en god reserve med ½. Ribe 4 tabte 5-0 i Alssund 2. Det er en lang tur hjem, når Per, Toftebjerg, Østergaard, Nikolaj og Hans Nielsen alle står med tomme hænder. Ribe 3 fører fortsat B-rækken med 13½, mens Gråsten har 12½, Løgumkloster 12 og Alssund 11½. det bliver en gyser om oprykningen. Ribe 3 skal til Gråsten!
I C-rækken er Ribe 5 gået i stå. Igen kun 1½ point, denne gang mod Tønder 3. Stillingerne var der, men forsvinder. Knud E. Andersen remis i toppen og Mads Ejby Ernst med flot gevinst.
På Kurts side er næsten hele runden klar I alle rækker. Bov ser ud til at blive en sikker oprykker til M-rækken.

Der arbejdes fortsat på at få TOP-16 til start på søndag. Der mangler endeligt tilsagn fra Niels Josephsen. Han kan ikke undværes, hvis Centrum skal følges til dørs, og det skal de, så nedrykningsspøgelset bliver til en hæderlig chance i sidste runde 16/3.
Ribe 2 er afhængig af Haderslevs opstilling, men en lige kamp skal spilles.