EMTen godt i gang

 

Alle 50 deltagere mødte rettidigt frem, og urene startedes kl. 19. Flotte, flotte navneskilte markerede, at fem stærke danske IMer og en ditto svensker var klar til kamp om hæder, ære og pæne præmier i Ribe.
Steffen Pedersen fortsatte nedturen fra DM, da han tabte til formstærke Kim Pilgaard. Klaus Berg, der blev snydt for pladsen i årets landsholdsklasse, ville vinde og gjorde det, selvom Hermansson mente, der var samme stilling 3. gang. Det var der ikke, så turneringslederstaben fik prøvet en ny regel af om tidskompensation og tidsstraf. Ole Jakobsen, feltets ældste, holdt lidt overraskende stillingen remis mod Jens Ove Fries Nielsen.
I den stærke 2. gruppe vandt Christian Kyndel Pedersen, tidligere Ribe og den unge Stefan Christensen, Jetsmark, mens Jesper Kjærgaard og Ole Bønnelykke spillede remis.
Se alle resultater under Ribe EMT.

MEN MEN: kom dog for hulen op på Bispegade i stedet for at sidde hjemme ved skærmen og vente på opdatering!!
Vi har aldrig lovet lyn-service på hjemmesiden. Det er en weekend-turnering, hvor der er fuld knald på i 50 timer, Det er de samme mennesker, der skal lave det hele: spille med, være turneringsledere, holde kantine, tømme skraldespande, rydde op, gøre klar til næste runde, rense toiletter, spille kort om natten....Vi har altså meget travlt. Kom op og hils på os!