Udflugt til Horsens

 

Spillestedet opfattes af en 1-dages besøgende meget forvirrende: gange og trapper, en grim kælder - alting langt fra hinanden, men stemningen er fin. Det virker som et godt arrangement.
Mødte straks vore folk i blandet stemning: Dennis havde tabt et vundet slutspil. Jan tabte på tid i en måske vundet stilling. Jimmy fik heldigt remis, mens Knud er udnævnt til remiskonge af Horsens. Den titel fratager vi ham igen, hvis han vinder i sidste runde 2. Påskedag! Christian Kyndel er efter 6 runder i Kandidatklassen lidt skuffet: havde merbonde, men remis. Pointsene kommer nok først i weekenden herhjemme! Peter Leimand kan smile lidt bredere. Med gevinst over unge Bindzus har Peter 3/6 mod stærkere folk og ratinggevinst i en stærk klasse. Det er fint.

Delegeretmødet forløb udramatisk, og det var det, det nye FU havde brug for. Der var det sædvanlige fnidder med gigantiske kontingentstigninger, men HBs forslag (40 kr.) blev stemt hjem. 54 klubber repræsenteret. Udover Ribe var Gråsten og Vojens til stede fra 4. HK. Langt over halvdelen af modtagerne af hæderstegn og initiativpriser var ikke til stede. Har det overlevet sig selv??

Under delegeretmødet blev det bekendtgjort, at Peter Heine vandt DM med sejr, mens Davor Palo måtte nøjes med remis og 2.-pladsen, men GM-norm!
Steffen Pedersen tabte de sidste 4 partier (kommer såret til Ribe!), mens Jens Ove vandt et besynderligt parti mod Mortensen. JOFN spiller spændende!

KIm Pilgaard vandt som forudset turneringen på Færøerne med 9/11. Der er ikke længe til fredag!!