Hektisk april?

 

Spændingen i Nordisk turnering er tilbage, da Hans E. Leimand med glimrende forsvarsspil slog Arne Nissens gevinstforsøg tilbage. Med remis fører Arne turneringen med 5/6, men Rolf kan nå op, og flere kan nå 4½, så de to sidste runder bliver sjove.
De spilles dog først om en lille måned (29/4 og 6/5), fordi et par småting skal overstås:
Tirsdag den 8/4 er der
Generalforsamling med efterfølgende lyn.
I Påsken deltager Jimmy, Jan, Dennis og Knud ved
DM i Horsens. Følg med på DSUs hjemmeside og her på siden. Der skal nok komme et par gode resultater fra vores folk.
Fredag den 25/4 brager
Ribe EMT løs med et enormt stærkt felt - til nu 16 spillere over 2000! Det praktiske er drøftet og stort set på plads, mens det bliver meget spændende at se, hvor mange deltagere, vi får. I dag er der 32 tilmeldte. Jesper K. har smidt en ordentlig basker ind på 4HKs hjemmeside, som er umulig at overse. Vi er efter rigtig mange søde menneskers hjælp i stand til at hæve præmierne i alle grupper (vil blive præciseret snarest), og vi tror på en meget flot turnering. Helt uopfordret sendte "Revisionskontoret i Ribe" i dag en check! - Mange tak!
Vi kan allerede nu love turneringen tilbage i 2004 og på højt niveau!

Lidt forsinket meddeles, at Knud Jespersen i weekenden vandt øverste gruppe ved et juniorstævne i Esbjerg med 7/7! Det bekræfter kun, at Knud er et af landsdelens største talenter, og vi kan sandsynligvis se frem til, at han med deltagelse både i Horsens DM og Ribe EMT vil lægge betydeligt på de 1603 i pt. rating!

Alle ønskes en dejlig april måned i skakkens og storkens tegn!